Blog van Dries Hauwaert

1001 Tips die het leven leuker maken

Zelf een lekkende dakgoot dichten.

leave a comment »

Zelf een lekkende dakgoot dichtenEen ander nijpend probleem op mijn TODO lijstje van dit verlof was een lekkende dakgoot. Ik had ze vorig jaar al eens “gedicht” met wat achteraf rommel bleek te zijn, met als gevolg dat het probleem en het gat in de goot alleen maar groter werd. Ik vroeg aan een vriend, een nog grotere handige Harry dan ik, wat hij ermee zou doen, en hij zei “alles laten vervangen”. Daar had ik nu ook niet direct goesting in.

Na enig zoeken vond ik toch het juiste product. De goot is opnieuw in perfecte staat. Een lesje dat ik leerde uit dit probleem en ook het probleem van de insijpeling van water in de kelder, is dat je voor degelijke materialen best niet in de gebruikelijke brico, gamma en andere DHZ-winkels moet zijn, maar in een professionele zaak van bouwmaterialen, waar je ook de vakman achter zijn gerief ziet komen.

De oplossing voor de lekkende goot kan je hier lezen: http://www.1001tips.be/wonen/herstellingen-en-onderhoud/hoe-kleine-scheurtjes-of-gaten-stoppen-in-een-dakgoot.asp

Advertenties

Written by Dries Hauwaert

26/07/2009 bij 11:37

Geplaatst in Wonen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: